Poliţiştii şi procurorii fac percheziţii în judeţul Cluj-Napoca la persoane suspectate de trafic de droguri. Suspecţii vindeau gramul de droguri cu 50 de lei, iar substanţele psihoactive cu 100 de lei pentru un gram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa- Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistriţa- Năsăud, au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată şi  efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive”, anunţă, joi, Poliţia Română şi DIICOT.

Sursele citate au precizat că au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară la 4 imobile din municipiul Cluj-Napoca şi un mandat de aducere.

”În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2021- mai 2023, bănuiţii ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, pentru suma de 50 de lei/gram, precum şi substanţe cu efecte psihoactive cu suma de 100 de lei/gram”, au mai transmis anchetatorii.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate cantităţi importante de droguri - 40 de kilograme de cannabis, rezină de cannabis 3,5 kilograme, substanţă cristalină (CMC) - 12 kilograme, dar şi bani, bijuterii şi documente.

”De asemenea, mai sunt puse în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în judeţul Bistriţa- Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, au mai transmis anchetatorii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.