Patru persoane, între care o fată de opt ani, au fost rănite, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs la ieşirea din Timişoara spre punctul de trecere a frontierei cu Serbia de la Moraviţa. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului, a lovit o bordură şi s-a oprit într-un stâlp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism dinspre municipiul Timişoara înspre Calea Şagului, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a acroşat o bordură, ulterior fiind proiectat într-un stâlp. În urma impactului, au rezultat patru victime, respectiv o minoră, în vârstă de 8 ani, o tânără, în vârstă de 19 ani, o femeie, în vârstă de 52 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş.
 
Şoferul maşinii a fost evaluat medical la locul accidentului, acesta refuzând transportul la spital.
 
Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara au ajuns acolo cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD. De asemenea, au fost alocate trei ambulanţe SAJ.
 
”Toate cele patru victime au fost predate echipajelor medicale în stare conştientă şi cooperantă şi au fost transportate la spital”, a precizat ISU Timiş.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.