Patru persoane aflate într-o ambarcaţiune care plutea în derivă în Marea Neagră au fost salvate de pompierii constănţeni, care au tractat şalupa respectivă până în Portul turistic Tomis din municipiul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost anunţaţi sâmbătă seara, printr-un apel la 112, că patru persoane au nevoie de ajutor, acestea aflându-se într-o ambarcaţiune care plutea în derivă în Marea Neagră, la intrarea în Portul turistic Tomis.
 
În zonă s-a deplasat ambarcaţiunea Targa din Portul Tomis. Pompierii au intervenit şi au tractat ambarcaţiunea în siguranţă până în Portul Tomis. Persoanele aflate în ambarcaţiune au spus că problemele au apărut după ce motorul acesteia nu a mai pornit. Cele patru persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.