Patru cutremure s-au produs, duminică după-amiază, în mai puţin de o oră şi jumătate, în judeţul Ialomiţa, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Acestea au avut magnitudinea între 2 şi 2,9 grade Richter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), un cutremur s-a produs, duminică, la ora 14.15, în Muntenia, în judeţul Ialomiţa, acesta având magnitudinea 2.1 pe scara Richter. Seismul a avut loc la o adâncime de 9 kilometri, în apropierea oraşelor Pogoanele (17 kilometri), Lehliu-Gară (36 kilometri), Slobozia (42 kilometri), Făurei (43 kilometri), Urziceni (43 kilometri).

Un al doilea cutremur a avut loc la ora 14.22, tot în judeţul Ialomiţa. Acesta a avut magnitudinea 2.2 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 13 kilometri, în apropierea oraşelor Pogoanele (17 kilometri), Lehliu-Gară (39 kilometri), Făurei (40 kilometri), Slobozia (40 kilometri), Urziceni (46 kilometri).

INCDFP arată că un alt cutremur a avut loc la ora 14.36, în acelaşi judeţ. Seismul a avut magnitudinea 2.9 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 9 kilometri, iar intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Pogoanele (17 kilometri), Lehliu-Gară (37 kilometri), Slobozia (42 kilometri), Făurei (42 kilometri), Urziceni (44 kilometri).

Conform sursei citate, un nou cutremur s-a produs la ora 15.30, tot în judeţul Ialomiţa, acesta având magnitudinea 2 pe scara Richter şi având loc la adâncimea de 12 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Pogoanele (21 kilometri), Lehliu-Gară (33 kilometri), Urziceni (42 kilometri), Slobozia (42 kilometri), Făurei (46 kilometri).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.