Patru bărbaţi suspectaţi că au furat peste o tonă de motorină de la navele ce tranzitează zona Portului Cernavodă, au fost reţinuţi de poliţişti, care au confiscat combustibilul, dar şi o instalaţie artizanală pentru încărcarea şi descărarea motorinei din butoaie, o autoutilitară precum şi peste cinci mii de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au depistat patru bărbaţi, cu vârste între 20 şi 45 de ani, din oraşul Cernavodă, în timp ce transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 1.100 de litri de motorină, cantitatea fiind depozitată în recipiente de tablă.

Oamenii legii au efectuat percheziţii la locuinţa unuia dintre cei patru bărbaţi, ocazie cu care au găsit opt recipiente, cu 185 de litri de motorină, marfa neavând documente de provenienţă.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că întreaga cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează zona portului Cernavodă.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în care au fost depistaţi cei patru, o instalaţie confecţionată artizanal, utilizată la încărcarea şi descărcarea motorinei din butoaie, bunuri în valoare de aproape 21.200 de  lei, precum şi suma de 5.337 de lei.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul IPJ Constanţa, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.