Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani, au fost reţinuţi în urma a şase percheziţii făcute de poliţiştii din Capitală într-un dosar de tâlhărie calificată şi tentativă de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Ei sunt suspectaţi că au intrat într-un apartament din Sectorul 3, declarând în mod fals o calitate oficială, şi au furat bani şi bunuri, în valoare de 80.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a pus în aplicare, joi dimineaţă, şase mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu, într-un dosar de tâlhărie calificată şi tentativă de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Astfel, în 24 aprilie, o femeie a sesizat la 112 că fiul său, de 29 de ani, a anunţat-o că au pătruns în locuinţa sa mai multe persoane şi l-au agresat, după care i-au sustras o sumă importantă de bani, arată Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, iar în urma investigaţiilor a reieşit că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani, s-ar fi deplasat la adresa din sectorul 3, unde trei ar fi urcat la apartament, iar cel de-al patrulea ar fi rămas să supravegheze zona. Ulterior, cei trei, prin declararea în fals a unei calităţi oficiale, ar fi pătruns în apartament şi ar fi imobilizat persoana vătămată, după care ar fi sustras bani, un card bancar şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei.

Bărbaţii purtau măşti faciale de protecţie şi mănuşi.

În urma percheziţiilor de joi, au fost identificate şi ridicate mai multe probe, inclusiv un autoturism. În urma audierilor, cei patru bărbaţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi instanţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.