Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a fost găsit mort în autoturismul său la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul rutier a fost anunţat la 112 la scurt timp după ora 20.00 pe un drum judeţean din Ilfov între Buftea şi Corbeanca. O ambulanţă a sosit la locul indicat însă nu a putut decât să constate decesul celui care se afla la volan. Doctorul Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a declarat că în autoturism se afla o singură persoană.

Persoana găsită în maşină era desfigurată, potrivit unor surse apropiate echipajelor de intervenţie. În autoturism s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul biocidelor folosite în spitale.

Alexandru Dan Condrea controla sau era acţionar în România la cel puţin şase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depăşit 30 milioane de lei în 2014.

Hexi Pharma, bijuteria coroanei din portofoliul controlat de Condrea, a fost înfinţată în 1994 şi are ca domeniu de activitate fabricarea preparatelor farmaceutice. Condrea era asociat cu 93,7% din acţiuni. Compania a încheiat 2014 cu o cifră de afaceri de 18,9 milioane de lei şi un profit net de 1,8 milioane de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanţelor. Valoarea datoriilor companiei depăşeşte însă rulajul – 20,7 milioane de lei. Hexi Pharma are 45 de angajaţi.

Medical Cleaning, firmă specializată pe activităţi de curăţenie, a avut în 2014, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, o cifră de afaceri de 7,4 milioane lei, un profit net de 0,7 milioane lei şi un număr de 247 de angajaţi.

Signum Service, care activează în domeniul arhivării de date, a avut în 2014, potrivit aceloraşi date, afaceri de 2,3 milioane lei, un profit net de 0,76 milioane lei şi un număr de 50 de angajaţi.

Health Services Company, specializată pe servicii de sănătate, a raportat la Ministerul Finanţelor o cifră de afaceri de 1,37 milioane lei, un profit net de 0,4 milioane lei şi un număr 17 angajaţi.

Hexi Med, specializată pe activităţi de asistenţă medicală, a avut în 2014, potrivit datelor publicate pe site-ul Finanţelor, o cifră de afaceri de 0,36 milioane lei, o pierdere de 0,28 milioane lei şi un număr de 11 angajaţi.

Ochmed, specializată în domeniul acordării de asistenţă medicală, figurează cu o cifră de afaceri zero pe site-ul Ministerului Finanţelor şi cu zero angajaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.