Opt persoane, între care un copil de un an, au fost rănite într-un accident care a avut loc duminică după-amiază pe Drumul Naţional 7, în judeţul Vâlcea. Accidentul s-a produs ăn condiţiile în care şoferul unui autoturism a intrat în depăşirea unei coloane de maşini în curbă şi a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, accidentul s-a produs la kilometrul 227 al DN 7, în comuna Câineni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Primele date de la faţa locului arată că opt persoane au fost rănite şi vor fi duse la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. 

Accidentul a avut loc în condiţiile în care un şofer a încercat să depăşească o coloană de maşini într-o curbă fără vizibilitate şi încălcând marcajul continuu. Din sens opus venea un alt autoturism care circula regulamentar şi cu care maşina aflată în depăşire s-a ciocnit. După impact, vehiculul care vircula regulamentar a fost proiectat în balustrada de pe marginea drumului şi apoi în afara şoselei.

Primele informatii de la locul acidentului arată că cinci dintre răniţi sunt din autoturismul care a întrat în depăşirea neregulamentară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.