Un şofer în vârstă de 22 de ani, care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, a fost prins după o urmărire care s-a încheiat în momentul în care autoturismul acestuia s-a răsturnat. În maşină se mai aflau alte patru persoane, trei dintre acestea fiind duse la spital. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, duminică seara, poliţiştii au acţionat în municipiul Caracal pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, iar la un moment dat au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto. Acesta a refuzat să se conformeze semnalului poliţistului rutier, continuându-şi deplasarea. Echipajul rutier a pornit în urmărirea acestuia, iar pe fondul vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se.

În autoturism, pe lângă conducătorul auto, se mai aflau patru pasageri.

Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0.62 mg/ litru, alcool pur în aerul expirat.

La acest eveniment au intervenit pompierii SMURD de la Caracal şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă. În momentul când cadrele medicale au ajuns la faţa locului cele cinci persoane erau în afara maşinii, conştiente.

Conforn Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, echipajul SMURD Caracal a preluat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din comuna Deveselu, cu plagă de aproximativ cinci centimetri la nivelul gâtului şi traumatism cranio-facial

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Olt au preluat doi bărbaţi, unul cu traumatism de şold şi cel de-al doilea politraumatizat prin accident rutier.

Cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Caracal.

Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost asistate la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.