Un scurtcircuit la instalaţia electrică a provocat, cel mai probabil, incendiul declanşat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un depozit de băuturi alcoolice din Slatina şi care a fost stins de către pompieri după trei ore de intervenţie. Pompierii slătineni nu au evaluat încă pagubele produse în urma incendiului, în timpul intervenţiei, din incinta depozitului fiind evacuate 12 butelii GPL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, incendiul s-a produs într-o hală de 600 de metri pătraţi, în care au ars ambalaje, biroul de supraveghere, centrala de detecţie, două monitoare, două imprimante, un dozator de apă, un DVR, două motostivuitoare, actele gestionarilor dintr-un fişet metalic şi, parţial, prelata unui camion.

Marfa aflată în apropierea unui sector administrativ a fost distrusă parţial, au mai stabilit pompierii.

Sursa citată a precizat că, în timpul intervenţiei, din incinta depozitului au fost evacuate 12 butelii GPL.

"Din primele verificări s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică. Pagubele nu au fost evaluate, ele urmând a fi inventariate de o firmă de asigurări şi de către reprezentanţi ai societăţii ce deţine depozitul", a declarat cpt. Cornel Gogolan, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Pompierii slătineni au reuşit stingerea incendiului după aproximativ trei ore de intervenţii, la faţa locului acţionând 20 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Olt.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.