Un cioban în vârstă de 37 de ani din judeţul Olt este cercetat de procurori după ce a ucis o femeie, lovind-o cu un par în zona capului, victima fiind găsită decedată în propria locuinţă de către un vecin. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a comis fapta, iar motivul agresiunii l-a constituit gelozia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul este din comuna Ianca şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor.

“În fapt, s-a reţinut că, pe 4 iulie, în jurul orei 17:00, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al unui conflict spontan (generat de gelozie) pe care l-a avut cu victima C.M., inculpatul S. F. a urmărit-o pe victimă, în timp ce se deplasa către casă, pe drumul public şi a agresat-o fizic pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere din spate) cu un par în zona capului, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul SJML Olt”, se arată în comunicat.

Victima a fost găsită decedată la locuinţa sa, într-o stare avansată de putrefacţie, în data de 11 iulie, de către un vecin, care a sesizat autorităţile.

“Din concluziile preliminare întocmite la data de 12 iulie de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei C. M. a fost violentă. Ea a fost cauzată cel mai probabil ca urmare a unui hematom extradural, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral acut, cu fractură de boltă şi bază de craniu. Leziunile cranio-cerebrale s-au putut produce cel mai probabil prin lovire cu un corp dur, în condiţiile stabilite de anchetă. Între leziunile traumatice şi deces există legătură directă şi necondiţionată de cauzalitate cu decesul”, a mai precizat sursa citată. 

Bărbatul de 37 de ani era angajat ca cioban la o fermă din comuna Ianca.

Procurorii au mai precizat că este se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a comis fapta.

Bărbatul va fi prezentant instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.