Un bărbat în vârstă de 71 de ani a murit, marţi după-amiază, după ce a incendiat un teren cu vegetaţie uscată pe care îl deţinea, iar apoi a luat foc. El a fost găsit de pompierii chemaţi să stingă flăcările, având arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost chemaţi să intervină, marţi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe un câmp din comuna Bărăşti, sat Lăzăreşti.

La faţa locului s-au deplasat două autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Staţia Scorniceşti. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe aproximativ un hectar, la vegetaţie uscată.

Proprietarul terenului, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Bărăşti, a fost găsit în zona în care se manifesta incendiul, decedat, având arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Cel mai probabil el a incendiat câmpul respectiv şi apoi a fost cuprins de flăcări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.