Poliţiştii din judeţul Olt au tras focuri de armă pentru prinderea mai multor persoane au jefuit locuinţa unei femei şi l-au agresat pe un vecin al victimei, care le-a surprins în momentul comiterii faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, luni seara, o femeie din comuna Grădinari a sesizat faptul că a surprins trei persoane în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuinţă. 

Un vecin al acesteia ar fi încercat să le împiedice, însă acestea au devenit agresive, aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi părăsit locuinţa cu o căruţă.

Poliţiştii care au ajuns la locul solicitării au pornit în urmărirea acestora şi, întrucât persoanele respective nu s-au supus somaţiei de a opri, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical şi asupra anvelopelor atelajului, fără a exista victime sau pagube.

Oamenii legii au identificat şi dus la sediul postului de poliţie doi bărbaţi, de 24 şi 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. 

Totodată, a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, poliţiştii desfăşurând activităţi pentru prinderea ei.

Cei doi bărbaţi prinşi au fost audiaţi de poliţişti, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.