Poliţiştii din judeţul Olt au tras focuri de armă pentru prinderea mai multor persoane au jefuit locuinţa unei femei şi l-au agresat pe un vecin al victimei, care le-a surprins în momentul comiterii faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, luni seara, o femeie din comuna Grădinari a sesizat faptul că a surprins trei persoane în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuinţă. 

Un vecin al acesteia ar fi încercat să le împiedice, însă acestea au devenit agresive, aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi părăsit locuinţa cu o căruţă.

Poliţiştii care au ajuns la locul solicitării au pornit în urmărirea acestora şi, întrucât persoanele respective nu s-au supus somaţiei de a opri, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical şi asupra anvelopelor atelajului, fără a exista victime sau pagube.

Oamenii legii au identificat şi dus la sediul postului de poliţie doi bărbaţi, de 24 şi 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. 

Totodată, a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, poliţiştii desfăşurând activităţi pentru prinderea ei.

Cei doi bărbaţi prinşi au fost audiaţi de poliţişti, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.