Poliţiştii şi procurorii din Olt au făcut percheziţii la persoane bănuite că au furat două carduri bancare cu care au făcut tranzacţii frauduloase în valoare de 14.000 de lei. În urma audierilor, două persoane au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au anunţat miercuri, că poliţiştii şi procurorii au făcut trei percheziţii domicialire în comuna Milcov, la persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulor şi acces ilegal la un sistem informatic. 
 
“În fapt, din cercetări a rezultat că, la data de 16.10.2023, persoane necunoscute au sustras două carduri bancare, cu care ar fi efectuat tranzacţii financiare frauduloase, în valoare de 14.000 lei, la comercianţi de pe raza municipiului Slatina, judeţului Olt, precum şi on-line la comercianţi din afara ţării, respectiv Shein, Wish, Zalando, etc. În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptelor, precum şi bunuri ce ar fi provenit din comiterea faptelor”, au precizat procurorii.
 
Şase persoane au fost duse la sediul IPJ Olt pentru audieri. Două dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.