Patru persoane, cu vârste cuprinse între 57 şi 83 de ani, din judeţul Olt au ajuns la spital, după ce au fost rănite într-un incendiu, provocat de folosirea unor lichide inflamabile pentru aprinderea focului în sobă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt,  evenimentul a avut loc duminică dimineaţă, în comuna Poboru. La locul incendiului au 
intervenit pompierii Staţiei Scorniceşti, cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, dar şi trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. 
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două încăperi ale locuinţei, iar cele patru persoane se aflau în afara casei, conştiente.  
Cele patru victime, cu vârste cuprinse între 57 şi 83 de ani, au suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, fiind preluate de echipajele medicale şi transportate la UPU Slatina. 
În urma incendiului au ars bunurile din două camere şi zece metri pătraţi de tavan. 
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza folosirii lichidelor inflamabile pentru aprinderea focului în sobă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.