O femeie în vârstă de 65 de ani a murit, vineri, după ce a căzut de la ultimul etaj al unui bloc cu 7 etaje din municipiul Slatina, judeţul Olt. Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 7 iulie 2023, în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliţie Jude foţean Olt ast sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina.Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi căzut de la ultimul etaj al unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din aceeaşi localitate”, a transmis IPJ Olt.
 
Au intervenit imediat echipaje medicale, însă femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul. 
 
”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat IPJ Olt.
 
Blocul de unde a căzut femeia avea 7 etaje. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.