Poliţiştii din Olt au fost sesizaţi de o fată de 10 ani din oraşul Corabia despre faptul că este sechestrată de un bărbat. Oamenii legii au stabilit că apelul a fost fals şi au găsit-o pe fată în locuinţa bunicii sale, apelul fiind făcut de pe telefonul acesteia, fără acordul ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seară, prin 112, de o fată de 10 ani, despre faptul că se află în locuinţa unui bărbat, care o ţine cu forţa, fără a oferi mai multe detalii. După efectuarea apelului, ea nu a mai răspuns la telefon.
 
"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. După aproximativ 20 de minute de căutări, poliţiştii au identificat minora, aceasta aflându-se la locuinţa bunicii sale, pe raza oraşului Corabia. Minora le-a declarat poliţiştilor că a folosit telefonul bunicii, fără acordul acesteia, iar apelul său a fost doar o glumă”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Poliţiştii reamintesc că apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 se sancţionează cu amendă de la 500 de lei la 1.000 de lei. De asemenea, alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie este sancţionată cu amendă de la 1.500 de lei la 5.000 de lei.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.