Un bărbat de 30 de ani a fost lovit intenţionat de o maşină, în Slatina, după o şicanare în trafic. Victima a fost apoi târâtă pe trotuar şi a rămas prinsă sub autoturism, iar cei care l-au lovit au refuzat să coboare. Zeci de trecători au intervenit şi au ridicat vehiculul pentru scoaterea victimei, care a fost stabilizată şi apoi transportată la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întreg incidentul a fost surprins în imagini. Se vede momentul în care bărbatul este lovit intenţionat de o maşină, după o şicanare în trafic.

Bărbatul este apoi târât pe trotuar şi rămâne blocat sub autoturism. În maşina care l-a lovit erau mai multe persoane. Iniţial au deschis uşile să coboare, dar s-au răzgândit şi au rămas încuiaţi în vehicul chiar şi când zeci de trecători s-au apropiat.

Mai multe persoane au sunat la 112 şi au anunţat că un pieton a fost lovit de maşină, în zonă fiind trimise echipaje medicale şi de Poliţie.

Imaginile demonstrează faptul că martorii au fost şocaţi de scenele la care au asistat, mulţi dintre ei alergând agitaţi sau punându-şi mâinile în cap.

Mai multe persoane, majoritatea bărbaţi, au intervenit şi au ridicat maşina pentru ca victima să fie scoasă de sub autoturism.

Medicul Florin Popa, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, a precizat că victima are 30 de ani şi a suferit facturi şi luxaţii la nivelul şoldului. Bărbatul a fost stabilizat în unitatea medicală, iar la ora 15.00 a plecat de la Slatina către Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Între timp, dosarul incidentului a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind făcute cercetări pentru tentativă de omor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.