Un bărbat de 46 de ani din judeţul Olt a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt anunţă că a fost sesizat, sâmbătă, în jurul orei 13.50, prin apel 112, despre faptul că o persoană se află întinsă pe sol în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acolo s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina.
 
”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.