Un bărbat de 46 de ani din judeţul Olt a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul al treilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt anunţă că a fost sesizat, sâmbătă, în jurul orei 13.50, prin apel 112, despre faptul că o persoană se află întinsă pe sol în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acolo s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.