Douăzeci şi două de persoane au fost evacuate joi dimineaţa, după ce a izbucnit un incendiu într-un bloc din Slatina. Două femei, aflate în apartamentul unde a avut loc incendiul, au fost transportate la spital. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, spun pompierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au acţionat joi dimineaţa pe strada Primăverii din Slatina, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. 
“La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum. Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în locuinţe”, au precizat reprezentanţii ISU Olt. 
Sursa citată menţionează că au fost evacuate 22 de persoane, iar două femei aflate în apartamentul unde se manifesta incendiul  au fost preluate de echipajele medicale.
Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri superficiale la nivelul feţei şi cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la UPU Slatina.
 
UPDATE - Pompierii spun că în urma incendiului de la blocul din Slatina au ars mobilier, materiale textile, electronice şi electrocasnice depozitate în holul locuinţei şi într-o cameră de locuit. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.
Potrivit ISU Olt, intervenţia a durat aproximativ patru ore, timp în care 16 persoane dintre cele evacuate au stat în microbuzul din dotarea ISU Olt deplasat la locul evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.