Aproximativ 200 de persoane participau, miercuri seara, la un eveniment într-un restaurant din Slatina, fiind deranjată liniştea publică, iar forţele de ordine care au ajuns la locul respectiv au constatat că nu erau respectate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală. Autorităţile au suspendat desfăşurarea evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că la un restaurant din municipiul Slatina se desfăşoară un eveniment şi este deranjată liniştitea publică. 
 
“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări. Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului”, a transmis IPJ Olt.
 
Sursa citată menţionează că activităţile sunt în plină desfăşurare, urmând a fi aplicate sancţiuni contravenţionale celor care au încălcat prevederile legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.