Oficiul de Căpitănie Mamaia face cercetări în cazul accidentului de skijet în urma căruia un bărbat şi un copil au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Skijetul nu era închiriat, ci îi aparţinea bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, bărbatul rănit în accidentul de la Mamaia este din Timişoara, iar skijetul era proprietatea acestuia, nefiind închiriat de la o firmă specializată.

Cazul este anchetat de Oficiul de Căpitănie Mamaia.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri după-amiază, în staţiunea Mamaia, în zona Hotelului Rex, după ce două persoane au fost rănite într-un accident de skijet.

Conform primelor informaţii, un bărbat se afla cu fiul său pe skijet, iar la un moment dat s-au ciocnit de stabilopozi. Cei doi au reuşit să ajungă singuri la mal şi au cerut ajutor.

Copilul, în vârstă de opt ani, are un hematom la cap, iar bărbatul, în vârstă de 47 de ani, acuza dureri la cap şi are o tăietură la picior. Victimele au primit îngrijiri medicale din partea cadrelor medicale sosite la locul accidentului, după care au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.