O terasă din Eforie Sud a fost închisă temporar marţi, de către reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, după ce au fost descoperite mai multe deficienţe, printre care produse expirate sau depozitate neconform şi au fost retrase de la comercializare aproximativ 40 de kilograme de carne şi peşte, fiind dată o amendă de 25.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipe din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au făcut, marţi, un control la terasa Carlos din Eforie Nord.

Şeful CJPC, Horia Constantinescu, a declarat că au fost descoperite mai multe nereguli, printre care produse expirate şi depozitate neconform.

“Am găsit produse ieşite din termenul de durabilitate minimală, depozitate total neconform, gătite într-o bucătărie de vară, pe caldarâm, sub cerul liber, fără respectarea niciuneia dintre norme, nici măcar de bun simţ, în ceea ce înseamnă alimentaţie publică”, a afirmat Horia Constantinescu.

În urma neregulilor constatate, comisarii CJPC au retras de la comercializare aproximativ 40 de kilograme de carne şi peşte şi au dat o amendă de 25.000 de lei.

De asemenea, terasa a fost închisă temporar, până la remedierea deficienţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.