O poliţiştă în vârstă de 23 de ani a fost lovită în noaptea de sâmbătă spre duminică de un motociclist băut, după ce îi făcuse semnal să oprească, dar bărbatul nu l-ar fi văzut, evenimentul având loc în oraşul Năvodari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 41 de ani conducea o motocicletă pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre centrul oraşului către staţiunea Mamaia şi când a ajuns la sensul giratoriu din zona Kaufland nu a observat semnalul regulamentar de oprire efectuat de o poliţistă din cadrul Serviciului Rutier care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a pierdut controlul motocicletei şi a lovit poliţista.

În urma accidentului, poliţista în vârstă de 23 de ani şi motociclistul au fost răniţi uşor.

Ulterior, poliţia a precizat că motociclistului i s-a efectuat semnal de oprire regulamentar atât de către poliţistă, cât şi de către un alt agent de poliţie rutieră, ambii aflându-se într-un punct de control al traficului rutier, împreună cu alţi colegi. În manevra sa de oprire, motociclistul a pierdut controlul motocicletei, a căzut pe carosabil şi în deplasarea din inerţie pe asfalt a lovit-o pe agenta de poliţie.
 
Motociclistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,35 mg/l - etilotest), aspect care a favorizat modul defectuos în care a efectuat manevra de oprire. 
 
Poliţista era echipată cu ţinută cu elemente reflectorizante specifice unui control al traficului rutier pe timp de noapte, iar zona accidentului era iluminată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.