O furtună puternică a lovit, luni dimineaţa, municipiul Constanţa, iar mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, unii dintre ei căzând pe maşini parcate. De asemenea, pompierii au intervenit la inundaţii produse la două case, la o biserică, dar şi pentru scoaterea a două persoane care se aflau într-o maşină blocată în apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că au fost primitE multe solicitări pentru a interveni în urma furtunii de luni dimineaţa, cele mai multe fiind pentru îndepărtarea unor copaci doborâţi de vânt. 
Până la ora transmiterii acestei ştiri echipele ISU au intervenit sau intervin pentru a îndepărta 16 copaci, 14 dintre aceştia fiind în municipiul Constanţa. Copacii blocau fie căi de circulaţie, fie căzuseră pe şapte autoturisme. 
Totodată, pompierii au intervenit la două inundaţii produse la o casă de pe strada Semănătorului şi alta de pe strada Verde, dar şi o inundaţie la biserica Sf. Filofteia de la Şoseaua Mangaliei. 
De asemenea, echipele de intervenţie au acţionat şi zona Delfinariu pentru scoaterea a două persoane aflate într-o maşină care rămăsese blocată în apă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.