O femeie şi nepoata acesteia de aproximativ un an au fost găsite moarte de pompierii militari sub bena camionului încărcat cu pietriş, care s-a răsturnat în oraşul Salonta. Camionul a fost ridicat de o macara, însă pompierii intervin în continuare pentru îndepărtarea pietrişului pentru a se asigura că nu mai sunt şi alte victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, Camelia Roşca, a declarat pentru News.ro că basculanta încărcată cu nisip şi care s-a răsturnat la Salonta a fost ridicată de o macara.

Pompierii au găsit sub bena camionului două persoane decedate.

Surse locale au precizat că victimele sunt o femeie şi nepoata acesteia de aproximativ un an, poliţiştii urmând să stabilească identitatea celor două.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari intervin în continuare pentru îndepărtarea pietrişului, pentru a se asigura că nu mai sunt şi alte victime.

Joi, în jurul orei 10.40, s-a anunţat la 112 că un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste un grup de persoane în oraşul Salonta, cel puţin o persoană fiind prinsă sub autovehicul.

”Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 10.40, apelantul precizând că o autobasculantă s-a răsturnat peste cel puţin o persoană, în localitatea Salonta, autobasculanta fiind încărcată cu pietriş”, spunea Camelia Roşca.

La faţa locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi o ambulanţă tip B2, precum şi un elicopter SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.