O femeie care e însărcinată şi un bărbat care se aflau într-o barcă ce plutea în derivă pe Dunăre din cauza furtunii, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin. Femeia a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unei furtuni, a transmis, sâmbătă, Poliţia de Frontieră.
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
”În data de 21.07.2023, în jurul orei 23.30 la dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliţiei oraşului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului naţional de urgenţă 112, s-a semnalat dispariţia unei ambarcaţiuni cu două persoane pe direcţia km flv 1046. Din cauza condiţiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenţia colegilor noştri cu ambarcaţiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceştia au reuşit să identifice ambarcaţiunea, care era eşuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche”, a transmis Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.
 
Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost preluate de poliţiştii de frontieră, fiind transportate în siguranţă la malul fluviului.
 
”Persoana de sex feminin  a informat poliţiştii de frontieră că este însărcinată, sens în care a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orăşenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigaţii. În acest moment cele două persoane sunt în siguranţă, în afara oricărui pericol”, mai precizează Poliţia de Frontieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.