O femeie în vârstă de 39 de ani din Craiova a fost reţinută după ce ar fi prejudiciat firme din Franţa şi Olanda cu peste 100.000 de euro, ea cumpărând legume şi produse alimentare, fără a le achita contravaloarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de la Economic au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare în Craiova, într-un dosar penal întocmit pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. 
 
În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate înscrisuri care pot constitui mijloce de probă în dosarele penale. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 1.700 kilograme de legume, iar două persoane au fost duse la audieri.
 
"Din cercetări, a reieşit că, în numele societăţii comerciale cu sediul în Craiova, pe care femeia de 39 de ani, din Craiova, o administra, în cursul anului 2021, ar fi fost efectuate achiziţii intracomunitare de legume si produse alimentare de la furnizori din Olanda şi Franta, care ar fi fost induşi în eroare cu privire la efectuarea plăţii contravalorii mărfii, operatorii comunitari fiind prejudiciaţi cu suma de aproximativ 112.000 euro”, se arată în comunicat.
 
Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore pentru înşelăciune şi uz de fals. Ea va fi prezentată Judecătoriei Craiova pentru înşelăciune şi uz de fals.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.