O femeie în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore, fiind acuzată că şi-a înjunghiat concubinul cu un cuţit, acesta fiind transportat la spital. Medicii au stabilit că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol şi că are nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, luni seară, între un bărbat şi concubina sa a avut loc un conflict într-o locuinţă din Cernavodă. La un moment dat, femeia a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat pe bărbat.

Victima a fost transportată iniţial la spitalul din Cernavodă, iar ulterior a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cadrele medicale au stabilit că bărbatul are nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijiri, dar şi că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor, fiind dusă în arestul IPJ Constanţa. Ea va fi prezentată instanţei miercuri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.