O femeie din judeţul Arad, în vârstă de 33 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţe 112, nemulţumită că poliţiştii urmau să o amendeze şi să îi reţină permisul de conducere după ce a parcat maşina pe o trecere de pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ziua de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu, şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe Bd. Gen. Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, a transmis IPJ Timiş.
 
Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, în timp ce şoferiţa era legitimată, aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor deoarece urma să îi fie reţinut permisul de conducere.
 
Femeia a fost totuşi amendată  cu 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce maşina pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.