O femeie în vârstă de 25 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, joi seară, la graniţa dintre judeţele Constanţa şi Tulcea, după ce două maşini s-au ciocnit. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a transportat una dintre victime la Spitalului Judeţean Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, la un accident rutier petrecut la graniţa judeţului Constanţa cu judeţul Tulcea.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor în sprijinul elicopterului SMURD şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. În momentul când echipele de intervenie au ajuns la faţa locului, două persoane erau inconştiente, iar cea de-a treia se afla în stop-cardiorespirator, fiind resuscitată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, o femeie în vârstă de 24 de ani din Tulcea conducea joi seara pe DN 22, la graniţa cu judeţul Constanţa, iar la un moment dat, nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi pătruns pe sensul opus, intrând într-o maşină condusă de un bărbat de 24 de ani din Tulcea.

În urma accidentului, o femeie de 25 de ani, din Tulcea, pasageră în primul autoturism, a murit, iar cei doi conducători auto au fost grav răniţi.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, una cu elicopterul SMURD, iar cealaltă cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.