O femeie în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiată cu un cutter de concubinul său de 21 de ani, într-un tramvai din Timişoara. În urma incidentului, femeia a fost transportată la spital, iar bărbatul a fost preluat de poliţişti pentru a fi audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie a fost înjunghiată cu un cutter, într-un tramvai care circula prin Timişoara.

„În cursul zilei, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani ar fi fost înjunghiată în zona coapsei, de către un tanăr de 21 de ani, într-un tramvai de pe raza municipiului Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Continuă cercetarile în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat Ionuţ Sârbu.

Potrivit poliţiştilor, cei doi sunt concubini şi cel mai probabil un conflict a izbucnit între ei.

în urma incidentului, femeia a fost transportată de spital, iar bărbatul a fost preluat de poliţişti pentru a fi audiat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.