O fată de 16 ani rănită într-unul dintre cele trei accidente provocate joi seara de un adolescent în Bistriţa-Năsăud a murit azi-nopate, la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fata a fost rănită grav şi a fost operată azi-noapte, însă nu s-a reuşit salvarea ei.

Alte patru fete cu vârste între 10 şi 14 ani şi o femeie de 36 de ani au fost rănite şi sunt internate. Două dintre fete sunt în stare gravă în continuare, în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, o alta este internată în Secţia Chirurgie a spitalului, iar a patra a fost transferată la Clinica Neurologie Pediatrică Cluj-Napoca.

Femeia este internată în Secţia Ortopedie a spitalului din Bistriţa.

Adolescentul de 16 ani care a provocat cele trei accidente din Bistriţa-Năsăud a fost reţinut. Poliţiştii au stabilit că era băut când s-a urcat la volanul unei autoutilitare care-i aparţine tatălui său. De altfel, el a ajuns la spital în comă alcoolică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.