O fată de 13 ani din comuna Moviliţa, judeţul Vrancea, care a plecat de acasă în cursul nopţii trecute şi nu a mai revenit, a fost găsită de poliţişti, marţi, într-o maşină, cu doi bărbaţi, toate cele trei persoane fiind duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, marţi dimineaţă, poliţiştii din Panciu au fost anunţaţi de o femeie că fiica sa, de 13 ani, din comuna Moviliţa, a plecat voluntar de la acasă în cursul nopţii, în jurul orei 00.00, şi nu a mai revenit.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că fata ar fi plecat în urma unor discuţii adolescentine cu mama sa şi nu ar fi fost pentru prima dată când a recurs la un asemenea gest, în trecut ea plecând de acasă şi înnoptând la câte o prietenă.

În urma investigaţiilor iniţiate de Poliţia Vrancea, s-a constatat că sistemul de supraveghere montat în comuna Moviliţa a înregistrat unele imagini cu o maşină care ar fi putut să o preia pe adolescenta pe 13 ani. Astfel, s-a stabilit posibilitatea ca fata să fie în comuna Păuneşti, judeţul Vrancea.. 

Între timp, fata a fost dată în urmărire, iar poliţiştii au cerut sprijinul pompierilor şi al jandarmilor. În total, au pornit în căutarea fetei 15 poliţişti, 5  jandarmi, 5 pompieri şi un câine de urmă.

În timpul deplasării pe DJ 205H, la limita dintre comunele Moviliţa şi Păuneşti, poliţiştii au identificat în trafic maşina cu privire la care existau informaţii că ar fi preluat-o pe fată.

Autoturismul a fost oprit de poliţişti, în interior fiind identificaţi doi bărbaţi, de 21, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Păuneşti, dar şi adolescenta căutată.

Toate persoanele au fost duse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor. Deocamdată, poliţiştii nu pot preciza dacă fata a fost victima vreunei infracţiuni sau dacă cei doi bărbaţi pot fi acuzaţi de ceva.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.