O fată în vârstă de 10 ani din Năvodari, judeţul Constanţa, a plecat de acasă, vineri, după ce s-a certat cu mătuşa sa, împreună cu care locuieşte, din cauza notelor de la şcoală. Este pentru prima oară când fata lipseşte de acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia Alexandrei-Oana Lungu, în vârstă de 10 ani, din oraşul Năvodari.
 
Vineri, ea a plecat de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent. Fata are o înălţime de 130 de centimetri, 28 de kilograme, păr şaten lung, faţă ovală, ten alb, ochi căprui. Atunci când a plecat purta pantaloni tip jeans, tricou albastru şi încălţăminte sport.
 
Poliţiştii spun că fata a plecat de acasă după ce a avut o discuţie în contradictoriu cu mătuşa sa, cu care locuieşte, pe tema notelor şcolare. Este pentru prima dată când fata pleacă de acasă.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi de poliţişti să contacteze Serviciul Investigaţii Criminale sau Dispeceratul IPJ Constanţa, tel. 0241.611364 int. 20005.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.