O echipă de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română a mers la Oradea pentru a-i ajuta pe poliţiştii bihoreni să îl caute pe Adrian Hladii, acuzat că a ucis o tânără de 24 de ani pe care a împuşcat-o în cap şi că a rănit un alt bărbat, trăgând cu un pistol asupra acestuia după ce l-a văzut alături de femeia omorâtă ulterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, o echipă de specialişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române se deplasează, joi, în judeţul Bihor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.
 
Cercetările în cauză se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bihor.
 

Tânăra de 24 de ani a fost împuşcată mortal, iar bărbatul asupra căruia au fost trase mai multe focuri de armă a fost rănit, faptele petrecându-se miercuri, într-un cartier din Oradea. Agresorul a reuşit ulterior să fugă de la locul incidentului.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, suspectul se numeşte Adrian Hladii, are 38 de ani şi este din Oradea. Bărbatul are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui şi nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

"Poliţiştii bihoreni desfăşoară ample operaţiuni de căutare a sa. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!”, se arăta într-un comunicat de miercuri al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap de către bărbatul căutat este fiica unui fost ofiţer de poliţie, iar agresorul său, cu care ar fi avut o relaţie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu”. Bărbatul a fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.