O cherhana aflată pe plaja din Vadu a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit vineri, după ce una din buteliile aflate înăuntru a explodat fără ca vreo persoană să fie rănită. La locul incendiului s-au deplasat două autospeciale de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină, vineri dimineaţă, la un incendiu izbucnit la o cherhana aflată pe plaja din Vadu. La faţa locului, s-au deplasat două autospeciale din cadrul ISU Dobrogea.

Pomperii au scos din incintă cinci butelii, patru încărcate cu propan şi una cu butan, iar o altă butelie a explodat în interior fără să producă victime.

Focul a distrus acoperişul din stuf al cherhanalei şi structura din lemn a acesteia, pompierii reuşind să salveze alte bunuri materiale.

În momentul producerii incendiului, cherhanaua din Vadu nu era funcţională.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de intervenţie acţionau în continuare pentru stingerea incendiului.

Pompierii urmează să afle apoi care au fost cauzele izbucnirii focului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.