O bucată din acoperişul unui bloc din municipiul Sibiu, care a fost desprinsă de vântul puternic, a căzut, duminică seară, peste două autoturisme parcate, fără a se înregistra victime. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, este vorba de un acoperiş parţial desprins de pe un bloc din municipiul Sibiu, pe strada Şureanu.
 
Acolo intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamentului de pompieri Sibiu.
 
"Echipajele de pompieri militari sosiţi la faţa locului au intervenit prompt pentru degajarea unei bucăţi (aproximativ 50 mp) din acoperişul blocului căzut peste două autoturisme, precum şi pentru consolidarea acoperişului rămas pe bloc", a transmis ISU Sibiu.
 
În urma incidentului, nu au fost semnalate victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.