O baracă din Cernavodă în care locuiau persoane fără adăpost a luat foc, luni seară, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri. Deocamdată nu se ştie numărul celor care stăteau acolo, ci doar că este vorba despre mai multe familii, dar din primele informaţii nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni seara la un incendiu izbucnit la o baracă situată în Cernavodă, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale de la Cernavodă, iar în sprijin au mai fost trimise încă două autospeciale de la Medgidia şi autoscara de la Detaşamentul din Constanţa. La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform primelor informaţii, nu există victime, persoanele care locuiau acolo s-au evacuat după izbucnirea incendiului.

Primarului oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă, a declarat pentru News.ro că în zona respectivă sunt două barăci în care locuiesc oamenii străzii, iar una dintre barăci a luat foc. Edilul spune că în cele două barăci locuiesc aproximativ 15 familii.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în desfăşurare. 

Totodată, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, vor fi trimise în sprijin alte două autospeciale de stingere de la ISU Ialomiţa şi ISU Călăraşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.