O autospecială pentru tratamente hiperbarice şi de oxigenoterapie intră în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, acesta având două componente, una pentru pregătirea scafandrilor, iar cealaltă pentru stabilizarea persoanelor expuse la fum sau care prezintă arsuri ale căilor aeriene. Valoarea autospecialei este de 1,2 milioane de euro, cu TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al ISU Dobrogea, această autospecială are două componente. Prima se referă la pregătirea scafandrilor, verificând prin intermediul unui sistem special compatibilitatea personalului pentru executarea operaţiunilor de scufundare, rezistenţa acestuia la adâncime. 

De asemenea, autospeciala poate oferi tratamente cu oxigenoterapie, asigurând stabilizarea persoanelor expuse la fum sau care prezintă arsuri ale căilor aeriene.

Autospeciala are o capacitate de şapte locuri. Cinci dintre acestea sunt în camera principală: patru în şezut şi unul pe targă. Tratamentul se poate administra concomitent celor cinci persoane din camera principală.

Personalul care va deservi acest tip de tehnică beneficiază de pregătire de specialitate.

Autospeciala a fost achiziţionată de curând prin programul “Multi risc – modul I”, având o valoare de 1,2 milioane de euro, cu TVA.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.