O ambulanţă SMURD, în care se aflau un copil şi mama lui şi care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, s-a ciocnit, luni seară, cu un autoturism, pe Şoseaua Kiseleff din Capitală, iar în urma impactului autospeciala s-a răsturnat. Cei doi pacienţi au fost preluaţi de o altă ambulanţă, fiind conştienţi şi cooperanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Brigăzii Rutiere, în jurul orei 19.00, conducătorul unei autospeciale SMURD, în vârstă de 40 de ani, care se deplasa pe Şoseaua Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf către Piaţa Victoriei, având în funcţiune sistemele speciale de avertizare acustică şi luminoasă, s-a ciocnit, la intersecţia cu str. Arh. I Mincu, cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani.

În urma impactului, autospeciala SMURD s-a răsturnat.

În ambulanţă se aflau un pacient minor, împreună cu mama sa, ei fiind conştienţi şi cooperanţi. Ei nu au suferit traumatisme, fiind asiguraţi în ambulanţă. Acolo a ajuns o altă ambulanţă pentru a-i prelua.

Şoferii au fost testaţi, rezultatul fiind zero, a transmis Brigada Rutieră.

Din cauza accidentului, a fost aplicată restricţie de trafic pe Şoseaua Kiseleff de la str. Arh. Mincu până la Piaţa Victoriei.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.