O ambulanţă s-a răsturnat, joi noapte, ntr-un şanţ din municipiul Constanţa, într-o zonă unde au loc lucrări de reabilitare, iar patru persoane au fost rănite şi duse la spital, printre victime aflându-se şi un copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, în zona Dacia, după ce o ambulanţă s-a răsturnat într-un şanţ, în zona respectivă având loc lucrări de reabilitare. 
 
În urma accidentului, în care a fost implicat şi un taxi, patru persoane au fost rănite. Este vorba de şoferul ambulanţei, de asistenta medicală, de un copil şi de mama acestuia. Victimele erau conştiente şi au fost preluate de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale. 
 
În zona unde a avut loc accidentul au loc lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.