O ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit, vineri, pentru preluarea unui marinar cu probleme medicale, care se afla la bordul unei nave în rada Sulina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În dimineaţa de vineri, ora 7.15, nava SAR Apollo, aparţinând ARSVOM, la solicitarea VTS Sulina, s-a îndreptat în rada Sulina, către nava M/V Navin Raven, aflată subpavilion Marshall Islands, pentru preluare bolnav. La bordul navei M/V Navin Raven, unul din membrii echipajului acuză dureri toracice”, au transmis reprezentanţii ARSVOM.
 
Sursa citată a menţionat că la ora 7:54, echipajul navei SAR Apollo, împreună cu o asistenta medicală la bord, a preluat bolnavul şi l-a predat în condiţii de siguranţă, în stare stabilă, către echipajul medical din Portul Sulina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.