O ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a intervenit sâmbătă seara pentru preluarea comandantului unei nave care era suspect de infarct, iar bărbatul a fost adus în stare stabilă la cheu şi preluat de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că sâmbătă, în jurul orei 20.30, Centrul Maritim de Coordonare şi Căpitănia Constanţa au solicitat intervenţia de urgenţă a unei nave SAR din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

“Echipajul navei SAR ARES a fost solicitat să intervină la nava Zara, aflată sub pavilion Slovacia, pentru a prelua de la bord unul din membrii echipajului, mai exact comandantul navei, care prezenta suspiciunea de infarct. Bolnavul a fost preluat la bordul navei SAR ARES la ora 20:42 şi predat serviciilor medicale la ora 20:50, in stare stabilă, conştient, pe picioare”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.

Sursa citată a menţionat că la cheu se aflau o ambulanţă şi un echipaj SMURD, pentru a-i acorda marinarului îngrijiri de specialitate. La ora 21.15 echipajele medicale au plecat cu bărbatul spre spital unde va fi supus unor investigaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.