O ambarcaţiune arestată de Garda de Coastă în urmă cu mai mulţi ani după ce ar fi fost depistată transportând migranţi s-a scufundat sâmbătă, în Portul Constanţa, fără a se înregistra victime. Ambarcaţiunea nu avea echipaj şi nici pavilion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, o ambarcaţiune fără pavilion, fără nume şi fără echipaj, acostată în dana Ro-Ro 3 a Portului Constanţa, s-a scufundat sâmbătă. Autorităţile au instalat în zonă un baraj antipoluant pentru a preveni eventualele scurgeri de hidrocarburi.

Ambarcaţiunea  fusese arestată de Garda de Coastă în urmă cu mai mult timp, după ce ar fi fost depistată în timp ce transporta migranţi. Recent, această ambarcaţiune fusese vândută la licitaţie  astfel că urmează să fie scoasă din apă de către proprietar.

Autorităţile portuare au mai precizat că vasul s-a scufundat cel mai probabil din cauza uzurii.    

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.