Poliţiştii din Ilfov fac, joi, noi audieri în dosarul deschis anul trecut şi care vizează eliberarea în fals a fişelor medicale necesare preschimbării permisului de către angajaţii unei clinici din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal înregistrat în cursul anului 2022, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual şi abuz în serviciu, context în care desfăşoară activităţi procedurale cu privire la activitatea infracţională privind eliberarea în fals a fişelor medicale, necesare preschimbării permiselor de conducere, ce ar fi fost desfăşurată de angajaţii unei clinici medicale”, anunţă, joi, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Surse judiciare au precizat că în prezent au loc noi audieri în dosar, clinica vizată fiind din Bucureşti.

În martie 2022, poliţiştii anunţau că zece persoane au fost reţinute, fiind plasate apoi sub control judiciar.

”În cauză este vorba despre 6 femei şi 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 36 şi 69 de ani, care ar fi întocmit în fals, fişe medicale necesare preschimbării permiselor de conducere, în contextul în care, persoanele beneficiare nu s-ar fi prezentat la clinicile respective şi nu ar fi fost examinate, în conformitate cu OUG 195/2002 Rep”, anunţat atunci poliţiştii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.