Un poliţist în vârstă de 39 de ani de la Biroul Rutier Roman s-a sinucis, luni, în locuinţa sa, în tmpul serviciului. Anchetatorii au precizat că el era angajat în Poliţie de şapte ani, fiind declarat apt la testul psihologic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au anunţat că poliţiştii din Roman au fost sesizaţi, luni, după-amiază, de către o femeie, cu privire la faptul că soţul ei s-ar fi sinucis în locuinţa comună. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
“Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16.01.2017”, au precizat poliţiştii. 
 
Anchetatorii fac cercetarea la locul incidentului şi continuă investigaţiile pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs acest eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.