Un bărbat de 59 de ani a murit, luni după-amiază, la o exploatare forestieră din judeţul Neamţ, după ce un arbore a căzut peste el, fiind prins între copac şi motofierăstrău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, în satul Dreptu, comuna Poiana Teiului, la o exploatare forestieră, după ce un copac ar fi căzut peste un muncitor.

Acolo s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu un autoturism şi o ambulanţă SMURD, acestea fiind însoţite de angajaţi ai firmei unde lucra bărbatul. În momentul când echipajele de intervenţie au ajuns în zona respectivă au constatat că bărbatul respectiv, în vârstă de 59 de ani, era decedat. El fusese prins între motofierăstrău şi un arbore.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.