Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Neamţ fiind suspectat că şi-a ucis fiica, dată dispărută în urmă cu 15 ani. Atunci, copila avea cinci ani, fiind dată dispărută împreună cu mama sa. Anchetatorii au găsit acum rămăşiţele victimei, în curtea casei bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că, în 19 ianuarie 2021, a fost înregistrat un dosar penal vizând dispariţia, în anul 2006, a doua victime, mamă şi fiica minoră, existând posibilitatea ca cele două să fi fost ucise.
 
"Ca urmare a cercetărilor, la data de 19 octombrie 2021, s-a efectuat percheziţie domiciliară la o locuinţă de pe raza oraşului Târgu Neamţ, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei. Având in vedere ca proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute in anul 2006, prin ordonanţa procurorului din data de 19 octombrie s-a dispus efectuarea in continuarea a urmăririi penale faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ. 
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. 
 
Fetiţa avea 5 ani în anul 2006.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.