O maşină în care se aflau şase cetăţeni din Ucraina a fost implicată, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier, pe Dn 15, în judeţul Neamţ, după ce femeia aflată la volan, în vârstă de 45 de ani, a adormit, iar maşina a intrat într-un capăt de pod. Femeia a fost singura rănită în evenimentul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis că poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţa, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Naţional 15.
 
"Din primele cercetări a reieşit că în timp ce o femeie de 45 de ani, cetăţean ucrainean, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15, în localitatea Dulceşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a intrat într-un capăt de pod. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a anunţat IPJ Neamţ. 
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Prefectul judeţului Neamţ, Adrian Niţă, a declarat la Antena 3 că în autoturism se mai aflau copii ai femeii, un tânăr de 25 de ani, două fete, una de 17 ani şi cealaltă de 15 ani, un băiat de patru ani şi nora conducătoarei auto, în vârstă de 22 de ani. Victima a fost dusă la spital, fiind diagnosticată cu o fractură la antebraţul stâng. Ceilalţi cetăţeni din Ucraina au fost cazaţi la un hotel din Roman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.